Kostkarka do lodu Stalgast — obowiązkowo w Twoim cateringu!

Najlepsza kostkarka — Stalgast

Stalgast kostkarka do lodu o indeksie 871101, która jest sprzętem pomocniczym, ma wymiary: wysokość: 38 cm, szerokość: 30,5 cm, głębokość: 38 cm. Kostkarka Stalgast została wyposażona w elektroniczny panel sterowania, zbiornik na lód o pojemności 1 kg i jest chłodzona powietrzem, przez co nie wymaga stałego przyłącza do wody. Obudowa została wykonana z wytrzymałego tworzywa. Przenośna kostkarka do lodu Stalgast jest o wydajności do 12 kg na dobę, a lód utrzymuje się do 4 godzin. Urządzenie nie jest przeznaczone do zastosowań profesjonalnych – produkowany lód nie jest przezroczysty. Idealnie sprawdzi się jako urządzenie pomocnicze do biur, cateringu oraz bardzo małych i budżetowych punktów gastronomicznych. Posiada ręczne uzupełnianie wody.    

Kostkarka do lodu Stalgast chłodzona wodą

Obudowa została wykonana ze stali nierdzewnej, a drzwi z tworzywa. Produkcja kostek jest wykonywana metodą natryskową, a zdolność mrożenia to 80 kilogramów na 24 godziny (przy temperaturze wody 15°C i otoczenia 21°C). Stalgast kostkarka do lodu wyposażona została izolowane ścianki oraz wymaga stałego podłączenia wody i odpływu. Pojemność zbiornika na zamrożone kostki to 40 kilogramów, czyli około 2350 sztuk. Zużycie wody wynosi około 14,4 litra na kilogram. Moc całkowita to 0,8 kW, a napięcie wynosi 230 V. Nie posiada pompy odpływu, ani automatycznego mycia. Posiada również zasobnik.    

Kostkarka gastronomiczna o średniej wydajności

Kostkarka Stalgast o numerze katalogowym 871126 to coś, co musisz mieć! Jej wydajność to 26 kilogramów kostek na 24 godziny. Jest idealnym rozwiązaniem dla barów, hoteli i pubów. Izolowane ścianki zapewniają oszczędność urządzenia, a szybkie wyprodukowanie dużej ilości lodu to żaden kłopot! Urządzenie tworzy kostki metodą „zanurzeniową”, a jego wydajność zależna jest od temperatury wody zasilającej (20-26 kg/24h). Kostkarka Stalgast wymaga podłączenia do wody i grawitacyjnego odpływu.   

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *